dinsdag 3 december 2013

Opdracht ingeleverd

Sinds ons laatste gesprek bij de Kinderbescherming zijn we heel druk bezig geweest met de opdracht die we hebben meegekregen. We hebben voor deze opdracht gesprekken gehad met familie en vrienden en hebben diverse boeken over adoptie gelezen. Samen hebben we vervolgens op papier gezet hoe we de opvoeding voor ons zien en welke zaken we hierbij belangrijk vinden. Hierbij moesten we vooral redeneren vanuit het adoptiekind. Als tweede moest Charley nagaan hoe zijn vader betrokken is geweest bij zijn opvoeding rond de basisschooltijd, voor de scheiding van zijn ouders. Naast gesprekken met familie hebben ook het bekijken van oude foto's flink geholpen om herinneringen naar boven te krijgen. Vooral de herinneringen aan de gewone dingen waren wat moeilijker om te achterhalen, maar we hebben wel het idee dat we meer te weten zijn gekomen over deze periode en er puzzelstukjes op hun plek zijn gevallen.

Veel van deze herinneringen zijn ook door ons op papier gezet, om de Kinderbescherming een goed beeld te geven van deze periode. Vorig weekend hebben we dit afgerond en hebben het geheel opgestuurd naar de Kinderbescherming. Nu moeten we afwachten tot de Kinderbescherming contact met ons opneemt om de opdracht te bespreken. Spannend dus.

Na zoveel geschreven te hebben voor deze opdracht, hadden we even geen puf om hier nog een blogbericht over te schrijven, vandaar dat dit bericht wat op zich heeft laten wachten.

Update: inmiddels een mail ontvangen dat er begin januari contact met ons wordt opgenomen om een afspraak te maken. Komende feestdagen hoeven we hier ons dus even niet druk over te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...