dinsdag 8 april 2014

Geduld is een schone zaak...

Het is inmiddels alweer 7 weken geleden dat we een bericht hebben geplaatst op onze blog. Helaas hebben we tot nu toe nog geen echt nieuws om te kunnen melden. Ondanks dat we te horen hebben gekregen dat de Centrale Autoriteit binnen ongeveer 3 weken reageert op het rapport en het advies van de Kinderbescherming, zitten wij nog steeds te wachten zonder officieel bericht.

Omdat het allemaal wel erg lang duurde, hebben we 2 weken terug maar weer contact opgenomen met de Kinderbescherming om te horen of zij iets hadden vernomen en konden achterhalen waarom dit langer duurt dan normaal. Pas na drie mailtjes kregen we bericht terug: de Centrale Autoriteit vond dat iets niet duidelijk verwoord was in ons rapport en heeft daarom om extra informatie gevraagd aan de Kinderbescherming en zij hebben dit beantwoord. Ons rapport zou dan ook binnenkort verder behandeld worden. 

We vinden het wel erg jammer en vervelend dat wij hier helemaal niet van op de hoogte zijn gesteld. Had onze verwachtingen een stuk bijgesteld. We wisten van tevoren dat een adoptieprocedure lang kan duren. Sommige stappen gaan heel erg snel, andere duren tegenvallend lang. Afgelopen week was het alweer 2 jaar geleden dat we onze procedure begonnen zijn door een BKA-nummer aan te vragen. De tijd gaat ondanks het wachten toch wel behoorlijk hard. We gaan er nu maar van uit dat we zeer binnenkort eindelijk bericht van de Centrale Autoriteit gaan krijgen en we verder kunnen met de volgende etappe van ons avontuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...